Art-Hoveniers.nl

Art – Design – Tuin – Hoveniers

Hekwerk prijzen

Als het gaat om hekwerk prijzen, dan is het belangrijk om met een flink aantal zaken rekening te houden. De prijzen kunnen immers sterk wisselen aan de hand van een aantal variabelen. Denk dan bijvoorbeeld aan de lengte, de materiaalkeuze en het montagewerk dat gedaan moet worden. Om dus een goed beeld van de kosten te krijgen is het in de eerste plaats belangrijk om al deze zaken goed inzichtelijk te maken. Daarmee is dan direct een belangrijk deel van het inschatten van de prijzen ook verzorgd. Begin dus altijd met deze zaken.

Materialen kiezen

Hekwerk prijzen zijn niet alleen afhankelijk van de lengte. Ook het soort hek dat gekozen wordt speelt mee. Het gaat dan om de materialen die gebruikt worden om het hek te maken en de vorm waarin het hek komt. Denk aan het verschil tussen sierhekwerk of gaashekwerk. Dit kan als vanzelf een aardige invloed op de prijs ervan hebben. Die prijzen kunnen variëren van zo laag als 2 euro per meter tot enkele honderden euro’s per meter. Dit is dus ook een hele belangrijke rekensom die gemaakt moet worden vooraf aan het werk.

Bij het hek

Wanneer poorten worden gekozen, dan wordt er over het algemeen voor een variant gekozen die past bij het hek dat gebruikt wordt. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat voor hetzelfde materiaal gekozen wordt. Ook is de vormgeving vaak in lijn met het hek. Wel is het voor de poort die gekozen wordt vaak nog meer zo, dat deze een beschermende functie heeft. De erfafscheiding wordt ermee afgesloten zodat er geen ongewenste gasten het erf kunnen betreden. De poort is vaak nog net wat steviger dan het hek zelf al is.

Verder Bericht

© 2005-2019 ART Hoveniers. Alle Rechten Voorbehouden.

Privacy - Cookies